Gratis levering binnen België vanaf € 99,00
preloved icoon

Onze Preloved garantie

een duurzaam idee met een mooie korting

banner-preloved-desktopbanner-preloved-mobile

Smukt werkt graag mee aan een duurzame wereld.

Alle artikelen die bij ons worden aangekocht en nog in goede staat verkeren, worden teruggenomen binnen een periode van 12 maanden te rekenen vanaf de aankoopdatum op de bevestigingsmail.

Jij ontvangt hiervoor een digitale kadobon ter waarde van 25% van het aankoopbedrag van het artikel dat wordt teruggenomen. Deze kadobon blijft 6 maanden geldig.

De artikelen die worden aangeboden zullen eerst grondig worden gecontroleerd op hun goede en veilige werking en hun uitzicht. Een product dat defect of beschadigd is of zichtbare krassen, vlekken of verkleuringen heeft wordt niet teruggenomen. Wij behouden het recht artikelen te weigeren op basis van deze criteria. Bepaalde producten zoals speentjes, verzorgingsproducten, koortsthermometers,… worden om hygiënische redenen nooit teruggenomen.

Hoe werkt het?

Hou je bevestigingsmail met factuur goed bij. Dit is je aankoopbewijs.

Ben je klaar om een artikel een tweede leven te geven stuur dan je bevestigingsmail door naar preloved@smukt.be en vermeld welk artikel je terug aanbiedt. Je ontvangt dan van ons een mail met instructies hoe het betreffende artikel naar ons te versturen.

Wanneer we enkele dagen later het artikel ontvangen en nagekeken hebben krijg jij jouw kadobon in je mailbox en ben je weer helemaal klaar om nieuwe dingen in onze webshop te ontdekken.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.