Gratis levering binnen België vanaf € 99,00
kinderkamer restylen icoon

kinderkamer (re-)stylen?

Ontwerp zelf een unieke droomkamer met deze handige tips!

kinderkamer stylenkinderkamer stylen

Ben jij ook aan het aftellen naar de komst van een nieuw kindje? Of is jouw kleintje de babykamer ondertussen echt wel ontgroeid? Haal dan je creatieve skills maar boven. Het is tijd voor een nieuwe kinderkamer!

Net als jij houden wij van een uniek interieur. Er gaat niets boven een huis dat persoonlijkheid uitstraalt! Je huis is je thuis. En dit geldt ook voor jouw kinderen. Hun kamertje is dé plek bij uitstek waar ze volledig zichzelf kunnen zijn.

Wij helpen je daarom graag om de perfecte kinderkamer te creëren. Een kamer die volledig aansluit bij jouw manier van wonen, maar die vooral ook op het lijf van jouw kindje is geschreven.

Nog geen inspiratie? Of net te veel ideeën en weet je niet meer wat te kiezen.

Geen nood. Wij helpen je op weg.

1. Weg keuzestress: vertrek vanuit de basis!

1. Weg keuzestress: vertrek vanuit de basis!

Al op zoek geweest naar meubels of spullen om je eigen stekje in te richten? Dan heb je vast al eens ervaren hoe overweldigend dit kan zijn. Je weet wel ongeveer welke sfeer je wil creëren, maar toch kan het lastig zijn om uit het immense aanbod van kleuren en materialen precies de juiste dingen te combineren.

Met een moodboard maak je altijd de juiste keuzes.
2. Durf experimenteren: een andere kijk op indeling

2. Durf experimenteren: een andere kijk op indeling

Think outside the box. Een veel gehoorde slogan, maar als het over kinderkamers gaat, zeker van toepassing. Er is geen enkele ruimte in huis waar je je fantasie meer kan gebruiken dan in de kamer van jouw kroost. Durf de kamer eens vanuit een andere invalshoek te bekijken en ontdek een wereld aan mogelijkheden.

We helpen je hier op weg.
3. Meer sfeer met de juiste kleur

3. Meer sfeer met de juiste kleur

Wist je al dat de sfeer in een ruimte voor een groot deel wordt bepaald door de kleurcombinaties die je ziet? Door op de juiste plek de juiste nuances te gebruiken zorg je in een handomdraai voor een wauw-effect.

Welke kleuren passen nu het best bij de look die jij voor ogen hebt? Hoe kan je de kamer een speelse en tegelijk rustgevende uitstraling geven? En op welke manier komen die coole kinderkameraccessoires het best tot hun recht?

Volg ons op @smukt.kidsstore voor een regelmatige dosis kleurinspiratie.

Bekijk zeker onze tips.
4. Happy to help

4. Happy to help

Een dipje in je creativiteit of nood aan een extra mening? Wij denken graag met je mee. Want ook wij willen maar 1 ding, namelijk een kamer op jouw lijf geschreven en een kindje dat zich hier 100% thuis voelt.

Persoonlijk advies op maat dus, voor minder gaan we niet.

Bekijk zeker ook onze selectie van de allermooiste kinderkamer accessoires. Heerlijke hebbedingen om jouw droomkamertje helemaal af te werken. Duurzaam, origineel en met een speelse twist: onze webshop is the place to be!

PS: wacht niet te lang, want veel van onze stuks zijn uniek, handgemaakt of in beperkte oplage beschikbaar.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.