Gratis levering binnen België vanaf € 99,00

annuleren of retourneren

kan ik mijn bestelling annuleren/een product retourneren?

Je mag je bestelling annuleren of één of meerdere artikels retourneren, zolang deze in de staat zijn zoals je ze ontvangen hebt.

Om de retour snel te verwerken stuur je binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling een email naar bestellingen@smukt.be met vermelding welke artikelen je precies wenst terug te sturen. Je ontvangt dan de nodige instructies.

Gepersonaliseerde producten of producten die verkocht zijn aan outlet of solden tarieven kunnen niet geannuleerd/geretourneerd worden.

Kadobonnen of tegoedbonnen kunnen niet omgeruild worden voor contant geld.

waaraan moet een artikel voldoen om te kunnen worden teruggestuurd?

Je hebt het recht om artikelen te retourneren binnen 30 dagen, zolang deze in de staat zijn zoals je ze ontvangen hebt. Voor een snelle en correcte afhandeling betekent dit:

  • Verstuur de retouren met alle geleverde toebehoren, gebruiksaanwijzingen en waar mogelijk in originele staat en verpakking. Je mag onze producten thuis voelen en bekijken, maar retourneer en verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, kunnen we kosten in rekening brengen.
  • Meld jouw retour aan via een email naar bestellingen@smukt.be.
  • Verzend jouw retouraanvraag binnen 30 dagen na ontvangst. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat jij of iemand voor jou (niet de vervoerder) het product fysiek ontvangt.

Je krijgt verdere instructies en het retouradres toegestuurd zodra we jouw retouraanvraag hebben verwerkt.

We adviseren altijd om een bewijs van de retourzending te vragen bij het desbetreffende punt.

zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Nadat wij jouw retour hebben ontvangen worden de artikelen door ons nagekeken en gecontroleerd. Goederen die in goede staat zijn teruggezonden conform de bovenstaande instructies worden volledig terugbetaald en dit uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de retour hebben ontvangen. Het retourbedrag wordt teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald.

Het is ook steeds mogelijk om een artikel te retourneren door het af te leveren aan ons magazijn in Bilzen of Tongeren.

Wij kunnen een retour niet contant terugbetalen. Ook bij afgifte aan onze magazijnen wordt het terug te betalen bedrag binnen 14 dagen teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald.

kan ik een retourartikel zelf ergens terugbezorgen

Ja, dat kan. We hebben een magazijn in Bilzen en in Tongeren waar je terecht kan. Stuur wel altijd eerst een mail naar bestellingen@smukt.be om je retour in te dienen en geef aan dat je jouw retour zelf wil terugbrengen.

We kunnen dan een afspraak maken wanneer je het artikel komt terugbrengen zodat er zeker iemand aanwezig is om je verder te helpen.

Het is evenwel niet mogelijk om een retour contant terug te betalen. Ook bij afgifte aan onze magazijnen wordt het terug te betalen bedrag binnen 14 dagen teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.