geboortelijsten icoon

geboortelijst samenstellen

we maken met veel plezier een persoonlijk lijstje

Geboortelijst samenstellenGeboortelijst samenstellen

Jouw kindje is uniek.

En de spulletjes die je voor hem uitzoekt ook. Je gaat op zoek naar dingen die passen bij jouw stijl en jouw manier van leven. En wij helpen hier graag bij.

We hebben bewust geen gigantische voorraad met tientallen variaties van elk product, maar bieden een basisassortiment van duurzame baby essentials en hebben een wisselend aanbod van preloved artikelen. Dit zijn spulletjes die al gebruikt zijn door een kindje, maar die nog in perfecte staat verkeren. Omdat je ze maar voor korte tijd nodig hebt zoals een wiegje of een badje of omdat ze onverwoestbaar zijn zoals bijvoorbeeld een meegroeistoel. Door deze spullen een tweede leven te geven werk je mee aan een duurzamere wereld en het is ook nog eens fijn voor je portemonnee. Da’s dus 2 keer gewonnen!

Natuurlijk zijn er ook spulletjes die je graag nieuw koopt. Ook dit is geen probleem. We bieden een mooi aanbod aan van duurzame en ethische merken. Hiervan hebben we een aantal dingen doorlopend in voorraad, maar we kiezen ervoor om samen met jou te kijken wat jij precies nodig hebt. En die dingen gaan we speciaal voor jou bestellen. Maatwerk dus.

We leren je graag beter kennen.

En daarom nodigen we je uit om eens af te spreken, liefst een aantal maanden voor je uitgerekende datum. Voorlopig gaan deze afspraken nog digitaal door.

Tijdens deze babbel bekijken we samen wat jij zoal nodig hebt en wat er allemaal op jouw geboortelijst kan komen. Wil je graag enkel preloved spulletjes, alleen nieuwe stuks of een combinatie van beide? We kijken samen wat het best aansluit bij jouw wensen.

We overlopen wat voor jou belangrijk is en wat jij zoal mooi en handig vindt en aan de hand daarvan bezorg ik je na ons gesprek documentatie over de dingen die voor jou interessant zijn. Je kan deze dan op je gemak thuis doornemen en als je er klaar voor bent spreken we opnieuw even af.

Jouw droomlijst is klaar en dan?

Als jouw droomlijst eenmaal is samengesteld gaan wij aan de slag om alle spulletjes te bestellen zodat ze zeker klaarstaan als jouw kleine spruit eraan komt. Je krijgt een linkje om op het geboortekaartje te vermelden zodat vrienden en familie dadelijk bij jouw lijst terechtkomen. Als ze een kadootje voor jullie uitkiezen kunnen ze bij het afrekenen ook steeds een persoonlijke boodschap vermelden.

Alle spulletjes worden door ons gebundeld en tweewekelijks aan jullie bezorgd.

Natuurlijk geven wij jullie ook graag een extra geschenk! Bij het sluiten van de lijst (meestal na 3 à 4 maanden) ontvang je een kadobon ter waarde van 10% van het aangekochte bedrag.*

* vanaf een minimum aankoopbedrag van € 500; kadobonnen worden niet meegerekend.

Bovendien vallen ook alle spulletjes op jouw geboortelijst onder onze preloved garantie. Dit wil zeggen dat wij alle producten die zijn aangekocht van jouw lijst en die nog in nette staat zijn, door ons worden teruggenomen binnen de 12 maanden vanaf de geboorte van jouw kleintje. Zo werk je mee aan een duurzaam idee en je wordt hiervoor beloond met een extra korting van 25% op het aankoopbedrag.

Onze Preloved garantie

Smukt werkt graag mee aan een duurzame wereld.

Alle artikelen die bij ons worden aangekocht en nog in goede staat verkeren, worden teruggenomen binnen een periode van 12 maanden te rekenen vanaf de geboorte van jouw kindje.

Jij ontvangt hiervoor een digitale kadobon ter waarde van 25% van het aankoopbedrag van het artikel dat wordt teruggenomen (indien de korting van 10% is toegekend op de totale waarde van de geboortelijst dan wordt het oorspronkelijk aankoopbedrag ook verminderd met 10%). Deze kadobon blijft 6 maanden geldig.

De artikelen die worden aangeboden zullen eerst grondig worden gecontroleerd op hun goede en veilige werking en hun uitzicht. Een product dat defect of beschadigd is of zichtbare krassen, vlekken of verkleuringen heeft wordt niet teruggenomen. Wij behouden het recht artikelen te weigeren op basis van deze criteria. Bepaalde producten zoals speentjes, verzorgingsproducten, koortsthermometers,… worden om hygiënische redenen nooit teruggenomen.

Hoe werkt het?

Ben je klaar om een artikel een tweede leven te geven stuur dan een mailtje naar preloved@smukt.be en vermeld de naam van je kindje en welk artikel je terug aanbiedt. Je ontvangt dan van ons een mail met instructies hoe het betreffende artikel naar ons te versturen.

Wanneer we enkele dagen later het artikel ontvangen en nagekeken hebben krijg jij jouw kadobon in je mailbox en ben je weer helemaal klaar om nieuwe dingen in onze webshop te ontdekken.

Enthousiast of graag nog wat meer informatie?

Stuur ons een mailtje op info@smukt.be of vul hier jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.

     


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Services apply.

    Updating…
    • Geen producten in je winkelwagen.